ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

 

 

ΑΓΩΝΕΣ

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ATHENS KALLITHEA

When: 18 JUNE 2023 @ 5:00 pm

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

When: 28 MAY 2023 @ 4:00 pm

 

Νέος Προεδρος του ΠΑΟ ΡΟΥΦ .. ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Μέρα ορόσημο η σημερινή για την ομάδα του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, καθώς ολοκληρώθηκε η Τακτίκη Γενική συνέλευση του Σωματείου, φέρνοντας μεγάλες αλλαγές στην διοίκηση του συλλόγου.
Η γενική συνέλευση έπειτα από την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης προχώρησε στις αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Έπειτα από πολυετή θητεία ο τέως Πρόεδρος, Θεόδωρος Κουνάδης παραμένοντας δίπλα στην ομάδα δίνει την σκυτάλη για την διοίκηση του ΠΑΟ ΡΟΥΦ στον Δημήτρη Κρητικό ο οποίος εκλέχθηκε παμψηφεί ως ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΡΟΥΦ.
Ο Δημήτρης Κρητικός τα τελευταία χρόνια ήταν.. και θα συνεχίσει να είναι ο άνθρωπος, πίσω από όλες τις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, και αυτός που είναι δίπλα σε όλους τους ανθρώπους του Ρουφ,ο οποίος συνεχίζοντας το μεγάλο έργο του Θ. Κουναδη το μέλημα του είναι να οδηγήσει την ομάδα στο υψηλότερο σκαλί, μέσω συγκεκριμένου πλάνου και στόχων.
Όραμα του το ΡΟΥΦ να γίνει πρότυπο οργανωτικής λειτουργίας μέσα από επαγγελματικά πρότυπα.
Η ανάπτυξη των ακαδημιών ο πρωταρχικός στόχος, ώστε οι αθλητές μας να απολαμβάνουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, με την στελέχωση επαγγελματιών, προπονητών, ψυχολόγων και διοικητικού προσωπικού.
Το μέλλον μας είναι οι νέες γενιές αθλητών!
Για την μεγάλη αγάπη του, την Αντρική ομάδα ποδοσφαίρου, όπου βγήκε πρωταθλήτρια της Γ΄ εθνικής την σεζόν που μας πέρασε, ο νέος ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΠΑΟ ΡΟΥΦ, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να βρεθούμε στα επαγγελματικά σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, εάν αυτό μας ζητηθεί, ειδάλλως θα είμαστε και πάλι ως πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής!
Επίσης ανέφερε ότι η σκυτάλη που παρέλαβε από τον άξιο Θ. Κουναδη είναι τόσο βαριά όσο η ιστορία και το όνομα του συλλόγου.
Μαζί με όλο το νέο ΔΣ θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να πετύχουμε τους στόχους του ιστορικού μας σωματείου.


Σιδεροκέφαλος ΠΡΟΕΔΡΕ!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Social

fb  insta  youtube

Χορηγοί

  • 1-di-athens-logo_2.jpg
  • 2-eteka-kounadis-logo.jpg
  • 3-gts-logo.jpg
  • 4-besttaste-logo.jpg
  • 5-nonstop-logo.jpg
  • 6-mp-logo.jpg
  • 7-ivision-logo.jpg
  • 8-mavrogiannis-logo.jpg
  • 9-spanos-logo.jpg
  • 10-GiANT_Heart_02.jpg
  • 11-pita-status-logo.jpg

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ρουφ είναι ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος των Αθηνών και συγκεκριμένα της περιοχής του Ρούφ ο οποίος  ιδρύθηκε το 1947. Χρώματα της ομάδας είναι το κόκκινο και το λευκό.

Ιδρυτές της ομάδας υπήρξαν μία ομάδα μαθητών όπου από το χαρτζιλίκι τους μάζεψαν χρήματα,ώστε να αγοράσουν το απαραίτητο ποδοσφαιρικό υλικό. Αυτοί λοιπόν αποτέλεσαν τον πυρήνα να ιδρυθεί μια ανεξάρτητη ποδοσφαιρική ομάδα στη περιοχή του Ρουφ, που την ονόμασαν ‘ΑΣΤΗΡ’ ΡΟΥΦ.
Στην ομάδα εκείνη συμμετείχαν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος , ενώ πρωτόπαιξαν μπάλα ο πολύ γνωστός μας μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Παπαδόπουλος Λευτέρης και ο Στρατηγός Δαβάκης Μιχάλης .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK