Ο Στέργιος Στεργίου είναι η ιστορία του ΠΑΟ Ρουφ

 

Ο Στέργιος Στεργίου είναι η ιστορία του ΠΑΟ Ρουφ. Τη σεζόν 1969-1970 που η ομάδα ξεκίνησε την «τρελή» της πορεία προς τη Β' Εθνική έχει υπάρξει ταυτόχρονα παίκτης, προπονητής, σύμβουλος και γενικός αρχηγός.

Από τους κορυφαίους παίκτες (στόπερ) που φόρεσαν τη φανέλα του Ρουφ (όπως και αυτές των Ολυμπιακού, Παναιγιάλειου, Ιωνικού) και ο άνθρωπος που λειτουργεί μαζί με το γιο του, Γιώργο, το κυλικείο-στέκι του συλλόγου, δηλώνει: «Αυτή η ομάδα είναι γεννημένη να πρωταγωνιστεί και μπορεί να ''χτυπήσει'' πρωτάθλημα και Κύπελλο. Το ότι ο ΠΑΟ Ρουφ δεν έχει ακολουθήσει την πορεία άλλων υπό αποσύνθεση ομάδων το χρωστά στον Θοδωρή Κουνάδη, την πλάτη, την κολόνα της γειτονιάς και της ομάδας. Από μικρός είναι φανατίλα Ρουφ και πρέπει να φυλαχτεί σαν φυλακτό!».

Ανδριόπουλος: «Αυτή η ομάδα στηρίζεται στην ομοιογένειά της, είναι μια οικογένεια» ξεκινά την τοποθέτησή του η φωνή προς τα ΜΜΕ του ΠΑΟ Ρουφ, ο υπεύθυνος Τύπου Νεκτάριος Ανδριόπουλος, και συνεχίζει: «Η ομάδα είναι η ιστορία της περιοχή μας και η περιοχή μας η ιστορία της ομάδας. Η δύναμη είναι ο κόσμος μας και αυτός θα μας δώσει την κατηγορία».

Background Image

Header Color

:

Content Color

: