ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 

 

 

ΑΓΩΝΕΣ

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ATHENS KALLITHEA

When: 18 JUNE 2023 @ 5:00 pm

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

When: 28 MAY 2023 @ 4:00 pm

 

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 25/1/2019 η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΟ ΡΟΥΦ

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Συνεχίζουμε όλοι μαζί μια γροθιά για το καλύτερο αυτού του μεγάλου κλαμπ που λέγεται ΠΑΟ ΡΟΥΦ.

Δείτε τις 600 ΦΩΤΟ από την κοπή πίτας του ΠΑΟ Ρουφ πατώντας ΕΔΩ

https://www.fotisnewsmatch.gr/22185-2/?fbclid=IwAR05sg9ZLL9nOP1dPFPsym-tPhOl95UjEmdxA8ElF7a6T7w21If-3b8wdY0

Ήταν η κορυφαία εκδήλωση όλων των εποχών και από τις κορυφαίες εκδηλώσεις συλλόγων. Αναφερόμαστε στην φετινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιστορικού ΠΑΟ Ρουφ που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 25/1/2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σεράφειου Κολυμβητηρίου που ήταν κατάμεστη από πολλές προσωπικότητες, παράγοντες της ομάδας, ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών και των ακαδημιών του συλλόγου, από ανθρώπους του κολυμβητικού τμήματος και πολλούς γονείς.
Στην γεμάτη λάμψη εκδήλωση παραβρέθηκαν ο υποψήφιος και σίγουρος Δήμαρχος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, ο υποψήφιος και σίγουρος Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Υπουργός αλλά και διεθνής μπασκετμπολίστας Βασίλης Κικίλιας και ο κορυφαίος και μακροβιότερος διαμερισματικός σύμβουλος Βαγγέλης Ξυδέας.
Άπαντες οι επώνυμοι απηύθυναν χαιρετισμό αναφερόμενοι στην τεράστια διαδρομή του Ρουφ αλλά και το ηρωικό έργο του προέδρου του Θοδωρή Κουνάδη και έδωσαν την υπόσχεση αφού τους το ζητήθηκε και από τον κο Κουνάδη να φτιαχτεί ένα γήπεδο για το Ρουφ αλλά και σε άλλες γειτονιές ότι, θα κάνουν κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση αυτών των έργων πνοής. Ο Βαγγέλης Ξυδέας για μια ακόμα φορά επανέλαβε το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο πέραν του αθλητικού που κάθε φορά δείχνει η ποδοσφαιρική και αθλητική οικογένεια της Αούστρια.51187690 1076851152500537 8396787949898825728 n

Το ρόλο της παρουσίασης της εκδήλωσης ανέλαβαν ο υπεύθυνος των Ακαδημιών του συλλόγου Αντώνης Κουσουρίδης, με τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Κρητικό και τον Αποστόλη Καραμπά. Αρχικά προβλήθηκε βίντεο με την ιστορική διαδρομή του Ρουφ μαζί με αφιέρωμα στις Ακαδημίες του συλλόγου που όπως αναφέρθηκε αυτή τη στιγμή αριθμούν 260 παιδιά και το καλοκαίρι θα συμμετάσχουν σε διάφορα τουρνουά στην επαρχία όπως έγινε και πέρσι. Επίσης έγινε ειδική αναφορά στο γεγονός ότι το κολυμβητικό τμήμα του συλλόγου που αποτελείται από εξαίρετες προπονήτριες όπως η Δήμητρα Μάρα που συμμετείχε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στα δύο χρόνια λειτουργίας του αριθμεί 169 αθλητές και αθλήτριες ενώ ειπώθηκε ότι βρίσκεται στα σκαριά η δημιουργία του αγωνιστικού κολυμβητικού τμήματος του συλλόγου, του ΠΑΟ Ρουφ.50708915 1076853895833596 5481541355429691392 n

Η μεγάλη έκπληξη ήρθε την στιγμή των βραβεύσεων. Ο ευχάριστος αιφνιδιασμός έγινε στον πρόεδρο του ΠΑΟ Ρουφ Θοδωρή Κουνάδη για τον οποίο όπως ειπώθηκε και έτσι έχουν τα πράγματα επί 27 χρόνια προσφοράς του στην ομάδα έχει κάνει οικογένειά του την Αούστρια στην οποία έχει δώσει και την ψυχή του. Ο Θοδωρής Κουνάδης λοιπόν κατόπιν της ευχάριστης έκπληξης που του επιφύλασσαν οι άνθρωποι του συλλόγου ήταν το πρώτο τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης και την πλακέτα αρκετά συγκινημένος την παρέλαβε από τον αντιπρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Κρητικό. Μάλιστα λίγο πριν την βράβευση του Θοδωρή Κουνάδη προβλήθηκε βίντεο με την μέχρι τώρα αστείρευτη διαδρομή του στην ομάδα. Ακολούθως: Τιμήθηκε ο προπονητής της Κ18 του Ρουφ Θωμάς Μανώλης με την πλακέτα να την παραλαμβάνει από τον Βαγγέλη Ξυδέα, ο παλαίμαχος του Ρουφ Στέργιος Στεργίου παρέλαβε για την πλακέτα για λογαριασμό του πρώην προέδρου από τον δημοτικό σύμβουλο Κωνσταντίνο Τσούτσουρα, ο Σταμάτης Γιαννιώτης εκπροσώπησε τον Παπαευσταθίου που ήταν επίσης τιμώμενο παραλαμβάνοντας την πλακέτα από τον Γιώργο Μωραϊτάκη πρόεδρο του 3ου Διαμερίσματος, βραβεύτηκε με πλακέτα ο πρώην παίκτης και δεινός σκόρερ του Ρουφ Κώστας Μαστραντώνης για τον οποίο επίσης προβλήθηκε βίντεο με κάποια γκολ που έβαζε και ο οποίος παρέλαβε την πλακέτα από τον αντιπρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ Κώστα Τσώλο. Ο κ, Τσώλος μάλιστα θύμισε το σύνθημα που ακουγόταν εκείνη την εποχή για τον Μαστραντώνη «Κανόνι, κανόνι, παικταρά Μαστραντώνη». Επίσης ο παλαίμαχος του Ρουφ Βαγγέλης Κατσούρης εκπροσώπησε στις βραβεύσεις παραλαμβάνοντας αυτός την πλακέτα από τον Δημοτικό Σύμβουλο Ανδρέα Παπαδάκη τον παλιό προπονητή της ομάδας Δημήτρη Βορίση που ήταν και αυτός από τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης. Σε όλες σχεδόν τις πίτες που κόπηκαν υπήρχαν φλουριά που αντιστοιχούσαν σε δώρο ενώ το μεγαλύτερο δώρο για τον υπερτυχερό ήταν ένα τραπέζι για έξι άτομα στον Αργυρό. Κοπή πίτας έκαναν ο επιτυχημένος προπονητής της πρώτης ομάδας Γιάννης Κουσάνας, ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών του συλλόγου Γιάννης Ντάκουρης ενώ εκεί ήταν οι προπονητές όλων των τμημάτων των Ακαδημιών με τα παιδιά-παίκτες και μεταξύ αυτών ο Λευτέρης Κουνάδης και ο Κώστας Κουσουρίδης, οι δύο αρχηγοί της πρώτης ομάδας Θανάσης Τριανταφύλλου και Μάκης Κουνάδης, η υπεύθυνη της εκγύμνασης και της ενδυνάμωσης όλων των παικτών του συλλόγου Ειρήνη Δανιήλ που έκλεψε την παράσταση, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μήνα Φούντζουλα, Φίλιππος Κένγκος, Λευτέρης Σκιαδάς. Μάκης Αβραμίδης και Φίλιππος Κέγκος, ο Γιώργος Βλάχος Γραμματέας Περιφερειακού Συμβουλίου και ο Ηλίας Δαμιανάκης υπεύθυνος στο Σεράφειο Κολυμβητήριο.50675833 1076847982500854 1165360511580110848 n

Παρέστησαν οι παλιοί παράγοντες του ΠΑΟ Χρήστος Παπαμακάριος και Φραγκίσκος Βρεττός, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Αντώνης Λεβεντογιάννης, ο πρόεδρος του Κεραμεικού Αλέξης Μανώλαρος, από την ΕΠΣΑ οι Γιάννης Ρούσσος και Στέλιος Ευστρατίου, εκπρόσωποι των Παλαιμάχων του Ρουφ και των Πετραλώνων, εκπρόσωποι του Παλαιού Φαλήρου και του ΑΟ Περιστερίου, ο πρόεδρος της Δάφνης Αθηνών Γιώργος Αγγέλης, από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου ο κος Αλιμπέρτης, ο βετεράνος διεθνής διαιτητής Φίλιππος Ντόβας, ο πρόεδρος των Πετραλώνων Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, εκπρόσωποι της ομάδας μπάσκετ του Τρίτωνα, ο δημοσιογράφος Φώτης Ρουμελιώτης, οι φωτορεπόρτερ Γιώργος Τσιφλίκας και Γιάννης Μητσόπουλος, πολλές όμορφες υπάρξεις και πολύς κόσμος, πάτερ Δημήτριος και ο πρόεδρος των Παλαιμάχων της Αθήνας Στέλιος Σαρηδημητρίου.

Πολύ σύντομα θα αναρτηθεί το βίντεο προσφορά του vivasports.gr στο fotisnewsmatch.gr από ολόκληρη την εκδήλωση, της κοπής πίτας του ΠΑΟ Ρουφ.

Δείτε τις 600 ΦΩΤΟ από την κοπή πίτας του ΠΑΟ Ρουφ πατώντας ΕΔΩ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Social

fb  insta  youtube

Χορηγοί

  • 1-di-athens-logo_2.jpg
  • 2-eteka-kounadis-logo.jpg
  • 3-gts-logo.jpg
  • 4-besttaste-logo.jpg
  • 5-nonstop-logo.jpg
  • 6-mp-logo.jpg
  • 7-ivision-logo.jpg
  • 8-mavrogiannis-logo.jpg
  • 9-spanos-logo.jpg
  • 10-GiANT_Heart_02.jpg
  • 11-pita-status-logo.jpg

ΠΑΟ ΡΟΥΦ - ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Ρουφ είναι ελληνικός ποδοσφαιρικός σύλλογος των Αθηνών και συγκεκριμένα της περιοχής του Ρούφ ο οποίος  ιδρύθηκε το 1947. Χρώματα της ομάδας είναι το κόκκινο και το λευκό.

Ιδρυτές της ομάδας υπήρξαν μία ομάδα μαθητών όπου από το χαρτζιλίκι τους μάζεψαν χρήματα,ώστε να αγοράσουν το απαραίτητο ποδοσφαιρικό υλικό. Αυτοί λοιπόν αποτέλεσαν τον πυρήνα να ιδρυθεί μια ανεξάρτητη ποδοσφαιρική ομάδα στη περιοχή του Ρουφ, που την ονόμασαν ‘ΑΣΤΗΡ’ ΡΟΥΦ.
Στην ομάδα εκείνη συμμετείχαν οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος , ενώ πρωτόπαιξαν μπάλα ο πολύ γνωστός μας μουσικοσυνθέτης και στιχουργός Παπαδόπουλος Λευτέρης και ο Στρατηγός Δαβάκης Μιχάλης .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK